— Vi satser på barn og unge —

Bli med å skape gode sosiale nettverk og møteplasser for barn og ungdom lokalt på Sellebakk og omegn.

Fredrikstad Rockabilly Forening har fokus på å inkludere grupper (barn og familier) som ikke deltar på lik linje som andre. Vi ønsker å tilby vår målgruppe en festival med fri inngang den 26 - 27. Mai 2018 uavhengig av deres økonomiske, sosiale og etniske bakgrunn. 

Rockabilly Junior ønsker å integrere og skape gode sosiale nettverk og møteplasser for barn og ungdom lokalt på Sellebakk og omegn. Under festivalen vil Rockabilly Junior ha et stort fokus i 2018 på gjenbruk og inviterer også alle mellom 5 til 17 år til et bytt og salg marked inne på festivalområdet. 

Vi håper Jenny Skavlan skal komme og ha et lite gratis foredrag om dette med gjenbruk av klær for å inspirere lokal ungdom til å tenke gjenbruk i hverdagen. I tillegg vil det bli arrangert gratis underholdning/konsert og gratis "drive-in-kino" i løpet av festivalen.

— Østfolds største frimarked for barn og unge  —

Rockabilly Junior er for de mellom 4 - 17 år med fokus på Gjenbruk

Informasjon kommer.


Rockabilly Junior støttes av Bluzz midler fra Fredrikstad EnergiSalg 2018, Frifondet.no og Fredrikstad Kommune.

— Program // Underholdning —

Rockabilly Junior - Lørdag og Søndag - Kl. 14:00

Famileshow/konsert er en del av Rockabilly Junior 

Inngang Lørdag Kr. 50,- pr. barn / Voksene - Gratis i følge med barn 

Inngang Søndag Kr 50,- pr. barn / Voksene - Gratis i følge med barn
Alle andre aktiviteter er gratis for barna inne på Rockabilly Junior området mellom kl. 12:00 og 17:00 lørdag og søndag.

Familieshow med Erik & Rockabilly Kalle

Ta med deg familie og venner og opplev et magisk og humoristisk familieshow med Erik Mogeno.
Erik har det siste året gjort over 100 show urndt om kring i hele Norge. De fleste av disse showene har vert for voksne. Nå vender Erik og Rockabilly Kalle snuten mot Rockabilly Mini Festival i Fredrikstad og inviterer til et show for hele familien.
Erik Mogeno startet sin kariære som tryllekunstner da han var 12 år gammel. Han hadde show i barnebursdager og selskaper, helt til han blei med på Norske Talenter og kom på 2 plass i 2010.
I dette showet henter Erik tilbake sine beste barnenummer og triks i fra de siste 7 årene, i tillegg til noen helt nye triks og nummer.
Erik sine 4 nye dukker er med, Kalle dukker selvfølgelig opp og vi håper at alle vil få en magisk og humoristisk opplevelse.
Passer for alle mellom 4 og 95 år

Rock `n`Roll for barna

PLOPP @ Rockabilly Junior

Rockebandet PLOPP spiller egenskrevne rockelåter for barn. Det blir sanger om youghurt, sommeren, forsvunne kosekluter, om land og om hvordan man teller på ulike språk, skruibbsår, lus, og om at alt det gode begynner på P - Pizza, pølser yeh yeh yeh! 

Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. I tillegg glir det musikk-quiz og barnas "Beat for Beat" kombinert med et mini-idol hvor barna får komme opp og synge kjente barnesanger i rocke-drakt. Kjenner du noen som nettopp har hatt bursdag? 

Rockebandet PLOPP skal nemlig fremføre sin helt nye rockelåt: "BURSDAG"

— Rockabilly Junior - GRATIS aktiviteter for de unge —

Fra kl. 12:00 til 17:00 inviterer vi til storstilt familiearrangement for både små og store

Mer informasjon kommer snart!